HAPPY HOME

Cadrul perfect pentru zile de vară ideale

Prin gama noastră complexă de servicii, suntem ajutorul de care ai nevoie pentru a pregăti și întreține piscină sau grădina ta pentru sezonul cald dar și pe toată durata acestuia. Ție nu îți rămâne decât să pregătești gustările, băutura rece și distracția poate începe.

Facebook Instagram
CONTACTEAZA-NE

Servicii Complete pentru
Grădină și Piscină Ta

Asigurăm servicii de îngrijire a grădinii tale cu tot ce presupune aceasta. Aplicăm același tratament și pentru piscina ta. Ne asigurăm că este totul curat, igienizat și bine întreținut.

Serviciile Happy Home sunt disponibile doar în București și Ilfov, în baza unui abonament prealabil!

Grădină și Piscină

Întreținere curentă gazon

Un gazon estetic, cu aspect sănătos, reprezintă primul pas în întreținerea spațiului exterior al casei tale.

Echipa noastră de specialiști calificați îți va face un plan cu pași specifici pentru fiecare moment al anului, având grijă ca îngrijirea gazonului să fie făcută profesionist.

Echipa noastra de specialisti calificati iti va face un plan cu pași specifici pentru fiecare moment al anului, avand grija ca îngrijirea gazonului sa fie făcută profesionist.

Grădină și Piscină

Întreținere curentă grădina

Grădina casei tale este oaza de verde și liniște pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Știm cât de importantă este conectarea cu natura și tocmai de aceea îți punem la dispoziție profesioniștii Happy Home pentru toate aspectele legate de întreținerea grădinii tale.

Grădină și Piscină

Amenajare spațiu verde/grădină

Ți-ai dorit dintotdeauna un loc al tău care să te aducă mai aproape de natură și de minunile sale. Acel spațiu viu care să te hrănească fizic și spiritual la care ai visat, dar pentru care nu ai avut întotdeauna timp sau energie.

Aici intervenim noi. Îți propunem un plan complex de amenajare și întreținere ulterioară a grădinii sau a spațiului verde, conform cu nevoile și dorințele tale.

Aici intervenim noi. Îți propunem un plan complex de amenajare și întreținere ulterioară a gradinii sau a spațiului verde, conform cu nevoile si dorintele tale. 

Grădină și Piscină

Instalare sistem de irigații

Un sistem de irigații bun este întotdeauna responsabil pentru menținerea unui colț verde sănătos.

Instalarea unui asemenea sistem intr-un mod corect, proiectat si montat cum trebuie, este un pas esențial pentru întreținerea și sănătatea grădinii sau a gazonului.

Grădină și Piscină

Revizie a instalației piscinei

Facem lucrurile cu seriozitate, atenție și dedicare.

O piscină bine întreținută, cu sistemele verificate la timp, nu îți va face niciodată probleme.

Minim o dată pe an, un specialist Happy Home se va asigura că sistemele din spatele piscinei tale să funcționeze la parametri normali.

Grădină și Piscină

Mentenanță curentă piscină

Specialiștii noștri se vor ocupa de mentenanța piscinei talei, se vor asigura că sistemele de filtrare și tratare ale apei merg în parametri normali, evitând astfel orice risc pentru tine și familia ta.

Grădină și Piscină

Curățare/Igienizare Piscină

O dată pe săptămâna, un coleg din echipa Happy Home va veni să curețe piscina de impurități, praf, frunze, etc.

Procesul implică de asemenea și verificarea nivelului de clor și a PH-ului apei,  pentru a ne asigura că atât tu cât și cei dragi ție sunteți în siguranță, gata să va bucurați de momente vesele și relaxante în piscină.

25

Ani de experiența în industria serviciilor și a construcțiilor

125

Proiecte finalizate încă de la începutul anului 2021

100%

Clienți fericiți cărora le-am devenit prieteni de încredere

200+

Case vizitate de la începutul anului 2021

Beneficiile Happy Home

Îți punem la dispoziție servicii la cele mai înalte standarde, cu siguranța și responsabilitatea pe care numai profesioniștii o pot avea.

Profesionalism și experiență de peste 25 ani în domeniu

Rapiditate și executarea serviciilor calculate

Experiența noastră a facut multe Case Fericite!

Garanție asigurată pentru orice tip de lucrare

Prețurile cele mai avantajoase din piață

Calitatea serviciilor și a materialelor folosite

Responsbilitate etică, economică și juridică

Siguranța că totul este la locul lui și confidențialitate totală

Ce spun clienții noștri

Happy Home înseamnă clienți multumiti cărora le-am devenit parteneri de încredere, așa cum ne-am dorit încă de la început.

Călin S.

38 ani
Atât eu cât și membrii familiei mele suntem extrem de mulțumiți că am ales Happy Home. Datorita lor, timpul pe care altfel l-am fi consumat pentru a ne ocupa de administrarea treburilor casnice a fost dedicat în exclusivitate celor mici, cu multa bucurie și relaxare din partea noastră, a celor mari.

Adela M.

39 ani
O adevărată echipa de profesioniști! Am avut emoții la început, dar încă de la primul telefon mi-am dat seama că sunt cei mai potriviți pentru a se ocupa de casa mea. ÎI recomand oricui, cu mare încredere

Ioan C.

38 ani
De obicei, mutatul într-o casa noua vine la pachet cu mult stres, multe griji și nenumărate cutii de încărcat și descărcat. Echipa Happy Home s-a implicat în tot încă de la început și a făcut că întreg procesul să fie unul plăcut și relaxat

Valeria C.

35 ani
Timpul este cel mai de preț pentru mine. Dar și cel mai limitat. Intre job, partener, ședințele cu părinții de la scoală și multe alte task-uri în agenda mea zilnica, nevoia de a avea ordine și curățenie în casa devenise copleșitoare. Am apelat la serviciile Happy Home și cred că a fost una dintre cele mai bune decizii luate vreodată!

Adrian T.

36 ani
Profesioniștii Happy Home mi-au oferit încă de la început un sentiment de încredere, siguranță și am putut astfel lasă cu ușurință pe mâine bune tot ce tine de întreținerea casei mele

Corina C.

35 ani
Atunci când ne-am mutat la casa, am visat la o gradina verde, întreținută, demna de admirația vecinilor. De unul singur nu prea am reușit să duc la îndeplinire acest vis însă atunci când am apelat la echipa Happy Home, am reușit în sfârșit să am în fiecare zi locul perfect unde să îmi beau cafeaua dimineața

E atât de simplu!

În 3 pași simpli iți luăm grijile de pe cap!

Programează o întâlnire chiar la tine acasă pentru un tur al casei!

1

Îți facem un plan lunar cu lista de servicii și toate necesitățile

2

Relaxează-te, acum știi că cineva are grijă de totul cum iți doreai

3

Happy Home pe Social Media

Urmărește-ne pe canalele tale favorite să vezi ultimele noutăți și lucrări cu care ne mândrim!

Încă te mai
pricepi la toate?

Știm cât de importantă este casă ta pentru tine dar și câtă atenție, timp și îngrijire necesită. Împreuna cu o echipă de profesioniști cu experiență, venim în întâmpinarea nevoilor tale, oferind ajutorul de care ai nevoie, fie că este vorba despre curățenia casei tale, lucrări tehnice, de amenajare a grădinii tale, întreținere și curățare a piscinei sau relocări.

Facebook Instagram
CONTACTEAZA-NE