HAPPY HOME

O casă perfect curată, tot timpul!

Și nu, nu este doar un mit. Echipa noastră de profesioniști asigura servicii complexe de curățare pentru nevoile casei tale!

Facebook Instagram
CONTACTEAZA-NE

Servicii de Curățenie

O casă curată înseamnă o stare de spirit pozitivă pentru toți locuitorii acesteia. Un plus de confort, ordine și liniște în viață ta. Prin Happy Home, poți găsi echipa care să te ajute la curățenia casei, fie că este vorba despre un abonament lunar, de o intervenție post construcție sau de o curățenie generală mult așteptată a casei tale.

Serviciile Happy Home sunt disponibile doar în București și Ilfov, în baza unui abonament prealabil!

Curățenie

Abonament Curățenie Curentă

Știm cât de limitat este timpul tău liber și câtă nevoie ai de o mână de ajutor pentru curățenie. Aici intervenim noi.

Prin serviciul nostru de abonamente, poți beneficia de o vizită săptămânală a echipei Happy Home, care va avea grijă de toate aspectele ce țin de curățenia casei.

Vom face un abonament personalizat pentru necesitățile casei, care va include toate consumabilele necesare.

Curățenie

Curățenie Generala

Fie că vorbim de sosirea primăverii, a sărbătorilor de iarnă sau pur și simplu de un moment în care simți nevoia să aduci un aer de prospețime întregii tale case, cea mai bună decizie pe care ai putea să o iei ar fi să apelezi la un specialist.

Tu ne povestești despre ce e vorba, stabilim împreună detaliile și în ziua programată și noi ne vom ocupa de curățenia generală a casei tale.

În oferta vom lua în calcul mărimea spațiului, timpul necesar ( 8 -16 ore), cu toate consumabilele și echipamentele de curățenie incluse.

Curățenie

Curățenie Post Construcție

Ai reușit să termini de renovat casa sau apartamentul? Ai în sfârșit mai mult spațiu în living sau pur și simplu este gata construcția casei la care ai visat dintotdeauna?

Acum este momentul să lași specialiștii să se ocupe de curățarea spațiului pentru că tu să-ți poți începe noul capitol din viața ta.

În oferta noastră luăm în calcul mărimea spațiului, volumul de moloz și alte materiale rezultate în urmă construcției.

25

Ani de experiența în industria serviciilor și a construcțiilor

125

Proiecte finalizate încă de la începutul anului 2021

100%

Clienți fericiți cărora le-am devenit prieteni de încredere

200+

Case vizitate de la începutul anului 2021

Beneficiile Happy Home

Îți punem la dispoziție servicii la cele mai înalte standarde, cu siguranța și responsabilitatea pe care numai profesioniștii o pot avea.

Profesionalism și experiență de peste 25 ani în domeniu

Rapiditate și executarea serviciilor calculate

Experiența noastră a facut multe Case Fericite!

Garanție asigurată pentru orice tip de lucrare

Prețurile cele mai avantajoase din piață

Calitatea serviciilor și a materialelor folosite

Responsbilitate etică, economică și juridică

Siguranța că totul este la locul lui și confidențialitate totală

Ce spun clienții noștri

Happy Home înseamnă clienți multumiti cărora le-am devenit parteneri de încredere, așa cum ne-am dorit încă de la început.

Călin S.

38 ani
Atât eu cât și membrii familiei mele suntem extrem de mulțumiți că am ales Happy Home. Datorita lor, timpul pe care altfel l-am fi consumat pentru a ne ocupa de administrarea treburilor casnice a fost dedicat în exclusivitate celor mici, cu multa bucurie și relaxare din partea noastră, a celor mari.

Adela M.

39 ani
O adevărată echipa de profesioniști! Am avut emoții la început, dar încă de la primul telefon mi-am dat seama că sunt cei mai potriviți pentru a se ocupa de casa mea. ÎI recomand oricui, cu mare încredere

Ioan C.

38 ani
De obicei, mutatul într-o casa noua vine la pachet cu mult stres, multe griji și nenumărate cutii de încărcat și descărcat. Echipa Happy Home s-a implicat în tot încă de la început și a făcut că întreg procesul să fie unul plăcut și relaxat

Valeria C.

35 ani
Timpul este cel mai de preț pentru mine. Dar și cel mai limitat. Intre job, partener, ședințele cu părinții de la scoală și multe alte task-uri în agenda mea zilnica, nevoia de a avea ordine și curățenie în casa devenise copleșitoare. Am apelat la serviciile Happy Home și cred că a fost una dintre cele mai bune decizii luate vreodată!

Adrian T.

36 ani
Profesioniștii Happy Home mi-au oferit încă de la început un sentiment de încredere, siguranță și am putut astfel lasă cu ușurință pe mâine bune tot ce tine de întreținerea casei mele

Corina C.

35 ani
Atunci când ne-am mutat la casa, am visat la o gradina verde, întreținută, demna de admirația vecinilor. De unul singur nu prea am reușit să duc la îndeplinire acest vis însă atunci când am apelat la echipa Happy Home, am reușit în sfârșit să am în fiecare zi locul perfect unde să îmi beau cafeaua dimineața

E atât de simplu!

În 3 pași simpli iți luăm grijile de pe cap!

Programează o întâlnire chiar la tine acasă pentru un tur al casei!

1

Îți facem un plan lunar cu lista de servicii și toate necesitățile

2

Relaxează-te, acum știi că cineva are grijă de totul cum iți doreai

3

Happy Home pe Social Media

Urmărește-ne pe canalele tale favorite să vezi ultimele noutăți și lucrări cu care ne mândrim!

Încă te mai
pricepi la toate?

Știm cât de importantă este casă ta pentru tine dar și câtă atenție, timp și îngrijire necesită. Împreuna cu o echipă de profesioniști cu experiență, venim în întâmpinarea nevoilor tale, oferind ajutorul de care ai nevoie, fie că este vorba despre curățenia casei tale, lucrări tehnice, de amenajare a grădinii tale, întreținere și curățare a piscinei sau relocări.

Facebook Instagram
CONTACTEAZA-NE