HAPPY HOME

Încă te mai
pricepi la toate?

Nu, nu este obligatoriu să știi și să te poți ocupa de întretinerea tehnică a locuinței tale. Poți apela la specialiști care te vor scuti de timp, stres și multe griji pe care ar fi ideal sa le eviți. 

Facebook Instagram
CONTACTEAZA-NE

Servicii Tehnice

Servicii Tehnice de Cea mai înaltă Calitate.

Serviciile Happy Home sunt disponibile doar în București și Ilfov, în baza unui abonament prealabil!

TEHNIC

Întreținere tehnică

Lasă casa ta pe mâinile unor profesioniști care au peste 25 de ani de experiență în domeniu. 

Ne vom ocupa de toate aspectele ce țin de mentenanța tehnică a locuinței tale prin 2 vizite anuale în cadrul cărora vom efectua diferite activități și verificări, în funcție de necesități – verificarea instalațiilor din casă, centrala termică, AC, sistemele și rețelele electrice, sanitare, etc.

TEHNIC

Reparații la cerere

Știm cu toții acel moment în care ceva nu funcționează în casa ta și nu ai timpul sau cunoștințele necesare să rezolvi tu.

Echipa Happy Home poate interveni punctual în rezolvarea oricăror reparații în casa ta. Punem împreună la punct un deviz, stabilim calea de atac și trecem la treabă!

TEHNIC

Renovări complete

Simți că a trecut ceva timp peste casa ta și ai nevoie de o schimbare? Îți dorești să înlocuiești un sistem nu tocmai perfect?

Sau pur și simplu vrei să îmbunătățești ceva legat de aspectul sau funcționalitatea locuinței.

Suntem pregătiți și avem toate cunoștințele pentru a te ajuta pe tot parcursul acestui proces, prin servicii complete de amenajare, design interior și exterior, inclusiv instalații aferente construcțiilor.

TEHNIC

Intervenții

Există în viața tuturor momente în care apare o defecțiune neașteptată, pentru care nu suntem pregătiți și pentru care este nevoie de o intervenție rapidă și eficientă. 

Happy Home îți pune la dispoziție o echipa de intervenții pentru astfel de situații de urgență și are grijă să acționeze rapid când apare o avarie în casa ta.

25

Ani de experiența în industria serviciilor și a construcțiilor

125

Proiecte finalizate încă de la începutul anului 2021

100%

Clienți fericiți cărora le-am devenit prieteni de încredere

200+

Case vizitate de la începutul anului 2021

Beneficiile Happy Home

Îți punem la dispoziție servicii la cele mai înalte standarde, cu siguranța și responsabilitatea pe care numai profesioniștii o pot avea.

Profesionalism și experiență de peste 25 ani în domeniu

Rapiditate și executarea serviciilor calculate

Experiența noastră a facut multe Case Fericite!

Garanție asigurată pentru orice tip de lucrare

Prețurile cele mai avantajoase din piață

Calitatea serviciilor și a materialelor folosite

Responsbilitate etică, economică și juridică

Siguranța că totul este la locul lui și confidențialitate totală

Ce spun clientii nostri

Happy Home înseamnă clienți multumiti cărora le-am devenit parteneri de încredere, așa cum ne-am dorit încă de la început.

Călin S.

38 ani
Atât eu cât și membrii familiei mele suntem extrem de mulțumiți că am ales Happy Home. Datorita lor, timpul pe care altfel l-am fi consumat pentru a ne ocupa de administrarea treburilor casnice a fost dedicat în exclusivitate celor mici, cu multa bucurie și relaxare din partea noastră, a celor mari.

Adela M.

39 ani
O adevărată echipa de profesioniști! Am avut emoții la început, dar încă de la primul telefon mi-am dat seama că sunt cei mai potriviți pentru a se ocupa de casa mea. ÎI recomand oricui, cu mare încredere

Ioan C.

38 ani
De obicei, mutatul într-o casa noua vine la pachet cu mult stres, multe griji și nenumărate cutii de încărcat și descărcat. Echipa Happy Home s-a implicat în tot încă de la început și a făcut că întreg procesul să fie unul plăcut și relaxat

Valeria C.

35 ani
Timpul este cel mai de preț pentru mine. Dar și cel mai limitat. Intre job, partener, ședințele cu părinții de la scoală și multe alte task-uri în agenda mea zilnica, nevoia de a avea ordine și curățenie în casa devenise copleșitoare. Am apelat la serviciile Happy Home și cred că a fost una dintre cele mai bune decizii luate vreodată!

Adrian T.

36 ani
Profesioniștii Happy Home mi-au oferit încă de la început un sentiment de încredere, siguranță și am putut astfel lasă cu ușurință pe mâine bune tot ce tine de întreținerea casei mele

Corina C.

35 ani
Atunci când ne-am mutat la casa, am visat la o gradina verde, întreținută, demna de admirația vecinilor. De unul singur nu prea am reușit să duc la îndeplinire acest vis însă atunci când am apelat la echipa Happy Home, am reușit în sfârșit să am în fiecare zi locul perfect unde să îmi beau cafeaua dimineața

E atât de simplu!

În 3 pași simpli iți luăm grijile de pe cap!

Programează o întâlnire chiar la tine acasă pentru un tur al casei!

1

Îți facem un plan lunar cu lista de servicii și toate necesitățile

2

Relaxează-te, acum știi că cineva are grijă de totul cum iți doreai

3

Happy Home pe Social Media

Urmărește-ne pe canalele tale favorite să vezi ultimele noutăți și lucrări cu care ne mândrim!

Încă te mai
pricepi la toate?

Știm cât de importantă este casă ta pentru tine dar și câtă atenție, timp și îngrijire necesită. Împreuna cu o echipă de profesioniști cu experiență, venim în întâmpinarea nevoilor tale, oferind ajutorul de care ai nevoie, fie că este vorba despre curățenia casei tale, lucrări tehnice, de amenajare a grădinii tale, întreținere și curățare a piscinei sau relocări.

Facebook Instagram
CONTACTEAZA-NE